Gratis Travtips hos Travstugan
Otto Tipsar

Analys till V75 Gävle 19 maj

Lördagen före Elitloppshelgen! Visst är man taggad och det skulle vara extra kul att sätta sjuan veckan innan den STORA HELGEN. Hoppas mina drag hjälper er.

Gå med i Axevallas tillsammansbolag och var med och vinn på V86 och V75! Klicka här!  

V75-1

It’s Showtime Zaz (21%) är ju en riktigt kapabel herre. Han har lottats till fina förutsättningar och är givetvis en av de som kan vinna. ROLIGASTE DRAGET är dock 5 Donners Am (5%). Han visade redan förra året fina takter och jag vet att Linderoth gillar den här hästen. Han har styrkan som sitt bästa vapen så distansen är helt perfekt. Ett måste på V75. 11 Hobby de L’iton (14%) är en riktig tuffing som trots sitt svåra utgångsläge behöver streckas på en välfylld kupong. Loppet är ganska öppet och givetvis finns det fler hästar som räknas.

 

V75-2

Ett stolopp med 15 hästar bakom bilen. De brukar på förhand vara olösliga men denna vecka chansar jag på ett TVÅHÄSTARSLÅS. 5 Chantilly (7%) Calle Jepson tycker att 5 Chantilly är en spännande luring denna veckan. Hon ska gå med jänkarvagn för första gången och sådan information tycker vi spelare om. 4 Divine (15%) är en riktig SPEEDKULA. Får hon sitt rygglopp så brukar hon spurta som en kanonkula. Detta var mitt lås!

 

V75-3

HÄNDER INGET OFÖRUTSETT SÅ VINNER MAGNUS JAKOBSSONS NYA KANON Global Unprotected (70%). Det är bara orutinen som kan spela favoriten ett spratt men det känns ändå som en sund spik.

 

V75-4

Favoriten 11 Skummis (16%) tror jag INTE PÅ. Han måste ha det serverat och behöver mycket flyt för att vinna. 4 Åstas Marcus (14%) är jättekapabel och nu med BJÖRN GOOP. 7 Vollanfaks (10%) besitter ENORM STYRKA och när han går felfritt är han riktigt, riktigt bra. 8 Nordby Fröy (15%) är en norsk rejäl hingst som kan bli riktigt svår att stå emot till slut. HELGARDERAT med tre hästar.

 

V75-5

4 Angle of Attack (41%) är en motiverad favorit. Kommer han till ledningen här så är nog loppet kört. Skulle Rickard Svanstedt ladda med 5 Baron Gift (16%) så kan det bli hård körning. Speciellt om Baron Gift blir HET. Då skulle det gynna några andra hästar. 8 M.T.Joinville (15%) har gjort det bra under vintern i Frankrike. Vi vet ju sedan tidigare att detta är en RIKTIG KANON. Given vid gardering. 9 Juvels Boy (10%) blir spännande i ny regi hos Björn Goop.

 

V75-6

Skulle 3 Twister Bi (54%) vara tillbaka i gammal god form från i höstas så skulle han vara helt överlägsen. Det verkar som han har haft ganska stora problem och därför är det naturligt att gardera. 6 Dante Boko (13%) kommer nog att laddas rejält för Ludde vill nog vara med i Elitloppet. Svårt spår men är bra i sina ljusa stunder. 9 Heavy Sound (14%) är verkligen under stark utveckling och med tempo är han jätteintressant. Calle Jepson kände sig inte helt slagen om han kunde hålla upp tredje invändigt med 1 Beau Mec (4%). OJ, HÖLL PÅ att glömma 4 Nobel Amok (4%). Han är inte alls så tokig och var fin direkt i årscomebacken.

 

V75-7

7 Disco Volante (54%) har gjort det mesta rätt och han är den troliga vinnare i sista avdelningen. Trots spåret så tycker jag att motståndet är ganska BESKEDLIGT. Som sagt var, trolig vinnare. För er som garderar så är 2 Urban Kronos (20%) på rätt väg och 3 Track Angle (9%) är mycket kapabel och har fått två lopp i kroppen.

 

Det är viss risk för låg utdelning men vi får ändå göra ett försök. Det minsta strul för någon av de stora favoriterna så brukar värdet stiga i skyn på V75.

 

Lycka till!

 

Per Ottosson