Gratis Travtips hos Travstugan
Otto Tipsar

Analys till V75 Örebro den 5 maj

Örebro är en spännande V75-bana. Jag har en rolig spik och en favoritspik som jag tror vinner. Med hjälp av dessa hoppas jag på sju rätt.

Gå med i Axevallas tillsammansbolag och var med och vinn på V86 och V75! Klicka här!  

V75-1

Knapp favorit är 1 In Toto Sund (26%). Hon har fått ett lopp i kroppen på svensk mark och hon är härdad i tuffa gäng. Hon kan absolut vinna men jag vågar inte gå på henne som favorit. 9 Anna Mix (23%) imponerade stort förra veckan då hon vann montéloppet på Åby under Olympiatravet. Hon har ju absolut de största meriterna här och spår 9 behöver inte vara fel. Frågan är om hon har samma glöd kvar i sulky. 8 Unique Juni (19%) har varit toppfin på slutet och har verkligen utvecklats. JAG TYCKER LOPPET SER ÖPPET UT och garderar så mycket jag orkar.

 

V75-2

3 Michelangelo Ås (47%) imponerade stort på mig senast på Umåker. Han utmanade Qahar Q.C. till slut senast och var nära i mål. Uppgiften imorgon på Örebro ser väldigt lämplig ut då de värsta utmanarna har fått sämre utgångsläge. Spik på Michelangelo Ås!

 

V75-3

5 Shadow Woodland (47%) blir stor favorit. Han har fått två lopp i kroppen och senast gjorde han ett bra lopp på Solvalla. Han gillar den korta distansen och det är ANTAGLIGEN EN SUND SPIK. Jag gillar 3 Charrua Forlan (19%) som har gjort det toppenfint på slutet. Även 1 Target Kronos (7%) är en sprinter som skulle kunna vara med här men är väldigt svårbedömd formmässigt.

 

V75-4

HÄR HITTAR JAG MIN ANDRA SPIK! 5 Bo C. (16%) verkar vara något lite extra. I förra starten strulade det och den starten är bara att glömma. Bo Nilsson som tränar är jättenöjd med hästen. Han kan öppna bra och det är inte omöjligt att han kan köra mot spets. Han kan vinna oavsett position. En spik för mig.

 

V75-5

4 National Prince (60%) är alldeles FÖR OJÄMN för att vara streckad på 60%. Har han en bra dag så har han vinstchans men här hoppas jag på skräll. Min första häst är 7 Ragazzo da Sopra (15%) som har gått fantastiskt bra hela året. Bakom kan man strecka skrällar som 2 Sugar Daddy (8%) och 12 Havbergs Knight (1%).

 

V75-6

HÄR VILL JAG TA ALLA. Jag tycker helt enkelt att loppet ser vidöppet ut. Hästar att tänka på: 10 Valborg Marje (2%) är lite strulig men visade senast att nu är HON PÅ G. 2%?! 12 Rigel Face (3%) hade det varit i höstas så hade Rigel varit streckad på 50%. Tre lopp i kroppen nu. 2 Minnestads Ecuador (4%) var inte alls sig lik senast. Måste ha varit en tillfällighet. Normalt sett en topphäst.

 

V75-7

14 Call Me Keeper (42%) blir favorit efter en imponerande seger i ett storlopp i Finland senast. Bra häst men inte helt enkelt att bara runda och jag garderar. 11 Qahar Q.C. (15%) gick barfota runtom senast och fungerade toppenfint på den balansen. Kommer han iväg bra från start så blir han inte lätt att ta 20 meters tillägg på. 13 Antonio Trot (3%) var blek senast och står lite tufft inne i loppet. Han älskar distansen och får inte nonchaleras. 8 Tesio (9%) gör andra starten i regi Bergh. Han har överkapacitet för sina pengar och skulle det lösa sig så är han absolut en utmanare. 6 Just Wait And See (4%) vet jag att Håkan har laddat för det här loppet. Springspår och kanske ledningen. Mycket spännande. Ta även med 4 Pacific Face (5%) som säkert går barfota runtom nu.

 

Känns som om det är fin chans att sätta sjuan imorgon. Häng gärna med oss på Axevalla Travbanas V75 Tillsammans där ni kan köpa våra andelar. Lars Ågren har visat toppform så nu är det dags för oss andra att visa framfötterna. Här köper ni andelarna!

 

Lycka till!

 

Per Ottosson