Gratis Travtips hos Travstugan
Otto Tipsar

Analys till V75 på Jägersro 2 dec

Det är en spännande jackpot att se fram emot på Jägersro. Det är dags att ta betalt och lira hem julpengarna. Här är förhoppningsvis idéerna som gör er lite extra rika.

V75-1

Favoriten 6 Spickleback Face (41%) verkar vara under kraftig utveckling. Ett ensamt springspår känns helt perfekt och Robert kan komma med bra fart när starten går. Väl i spets blir han väldigt svårslagen. 2 Neelix (14%) är kapabel och skulle kunna utmana favoriten med rätt resa. Jag har fått bra INFORMATION på 3 Carl Lewis (2%). Man har siktat på det här loppet och med Örjan Kihlström i sulkyn kan det vara en jätteskräll.

 

V75-2

Det är stort skrik på den danske hästen 7 Cash Valley (23%). Han vann på ett imponerande sätt senast i Köpenhamn. Jag tycker dock att startspåret är för långt ut bakom vingen och han är inget för mig. 5 Man Of Steel (23%) har imponerat med fem segrar på sex försök. Han har ett fint utgångsläge och med två lopp i kroppen efter en liten paus så borde formen vara på topp. Klar första häst. 1 Ready K.K.Hall (20%) imponerade vid två raka segrar barfota runtom. Han har därefter uppträtt tveksamt och med skor så är jag tveksam. Det är ändå ett ÖPPET LOPP och det är inte fel att gardera rejält om du inte spikar 5 Man Of Steel.

 

 

V75-3

5 Angle Of Attack (52%) är stor favorit. Han har perfekta förutsättningar och trivs väldigt bra i ledningen. Han är inte helt rumsren och kan ställa till det för sig. Det gör att jag garderar med minst en häst. Den roliga är 4 Pajas Face (7%). Han är i grunden en riktigt bra häst som närmar sig toppformen. Jag ska ha med Pajas Face den här veckan.

 

V75-4

3 Smokin Joe (32%) är favorit och är den hästen som har visat mest så här lång av de tvååriga hästarna. Sköter han sig blir han inte lätt att rå på. VÅGAR MAN LITA PÅ EN TVÅÅRING? Normalt sett inte och jag tar några stycken här. 4 Global Welcome (25%) är given utmanare. Han har också visat kanontalang och kan säkert utmana favoriten om han får rätt lopp. Jag tar också med 2 Önas Nougat (13%) och 5 Racing Brodda (5%) som båda verkar vara lite utöver det vanliga.

 

V75-5

7 Platon Face (44%) är helt enkelt riktigt bra för sin klass och han är van att gå med skor. Jag tror att ALLA SLÄPPER TILL ADRIAN och det gör honom till en sund spik.

 

V75-6

Här verkar Peter Untersteiner väldigt nöjd med 9 Sobel Conway (15%). Han är rejäl och jag tror att spår 9 passar honom fint. Denne tuffe fyraåring har bra chans att krossa det här gänget. Robert Bergh har två hästar med. 1 Tournado Dream (10%) och 3 Malkin (16%) som båda har fått ett bra startspår i voltstart och är givna garderingsbud. Jag vill också varna för två danska hästar: 5 Juan (3%) och 6 Akermann (12%) som senast möttes i Köpenhamn. Då var de jämspelta. Nu är Juan bara streckad på 3%!

 

V75-7

6 Caid Griff (15%) såg helläcker ut senast på Bjerke som fastlåst. Jag vet inte hur han gick balanserad senast och om han är lika fin med skor. Han känns ändå väldigt tidig här och är KLAR FÖRSTA HÄST. Favorit är 3 Dante Boko (36%). Han har verkligen hittat stilen och jag har stor förståelse för att han är favorit och att han kan rinna undan från ledningen. 4 Cruzado Dela Noche (32%) är på G. Är givetvis tidig vid gardering. Det är ett stort avstånd till fjärde hästen och tar man tre hästar så klarar man sig väldigt långt.

 

KOM IHÅG! Nu är det skotvång oavsett banunderlag och detta är väldigt viktigt när man analyserar loppen framöver. Kanske vi kan nyttja det redan imorgon.

 

Lycka till!

 

Per Ottosson