Gratis Travtips hos Travstugan
Johan Ulvestål

Fem V75-Andelsbolag med Systemförslag, Bergsåker (6/1)

Dags för Nya Miljoner!

Året rivstartade med full pott på samtliga mina system (tre stycken) som jag konstruerade till veckans V86.Tyvärr uteblev skrällarna, så något miljonregn var det tyvärr inte tal om. Förra året bokslut (från april) hamnade på över 1.3 miljoner i inspelade slantar till andelsköparna. Satsar nu vidare och hoppas att 2018 skall generera ännu fler härliga slantar.

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Veckans V75 avgörs på Bergsåker vilket är en bana som jag gillar och som jag inkasserat ett antal tusenlappar genom året. Upploppet är något längre än snittet och mäter en längd på 200 meter – vilket alltid är intressant och bjuder in köhästarna över upploppet.

Omgången innehåller några stora favoriter men i min bok är de inga självklara vinnare så försöker fälla de flesta och tror på fina pengar.

Känslan är riktigt God och Ni är välkomna att köpa in Er!

 

Jag konstruerar fyra system till lördagens tävlingar: 

1.”Streckat och Klart” Är mitt billigaste andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar blir det ändå riktigt slagkraftigt. Har på de sista månaderna varit riktigt nära över miljonen. Bolag var otroligt när 12 miljoner i våras, men det gav ändå en kvartsmiljon tillbaka. System hade full pott på V86 i onsdags.

 

2. ”Streckat Solklart”: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system tror jag mycket på inför framtiden och har gång på gång nosat på de riktigt stora slantarna och var för någon månad sedan riktigt nära 100.000:-. Har triumferade fyra gånger på V86 samt en gång på V75 bara under 1.5 månads tid. I en omgång med många storfavoriter är i fara (som med andra ord garderas) kan detta systemet generera fina slantar om/när favoriterna sviker. Hade full pott på V86 i onsdags.

 

3. ”Streckat Såklart”: Det systemet som har flest kontinuerliga och som under de senaste månaderna varit ytterst nära över miljonen – fast dessa omgångar har genererat vinster på dryga 100.000:-. Detta system är också ute efter riktigt stora pengar och satsar på spelvärda spikar där jag garderar de största favoriterna. Har haft full pott på V86 vid ett par tillfällen bara unde en dryg månad. Systemet spelade in över 92.000:- i våras, vilket gav 10.000:-/andel. Häng med på en andel i systemet som garderar storfavoriterna.

 

4. ”Streckat Glasklart”: Satsar här emot de stor utdelningarna och spikar spelvärda travare, garderar alltid de största favoriterna och kryddar med några intressant helgardering/ar. Detta system är inget för fegisar utan vågar ta ställning och satsar emot miljonerna. Detta system går INTE bra under favoritbetonad omgångar, utan satsar mot de STORA slantarna. För några månad sedan var jag en galopp ifrån ett par hundratusen.. Garderar storfavoriterna hårt och fälls dessa favoriter ser det riktigt intressant ut för detta system och kan generera många härliga tusenlappar. Måste säljas fem andelar för att jag skall lämna in systemet.

 

5. ”Podcast – Johan-Björn”: Är Björn Carlströms och mitt system som vi snackade fram i veckans avsnitt av ”Stall V75 – En Trav Podcast”. I lördags var vi nära över 50.000:- och för några veckor sedan var vi riktigt nära över 200.000:-. Björn och jag besitter toppform – så se till att skaffa Er en andel.

Ni lyssna på veckans avsnitt här: https://minandel.se/stall-v75-en-podcast-om-trav-61-bergsaker/