Gratis Travtips hos Travstugan
Johan Ulvestål

Fyra V75-Andelsbolag med Systemförslag, Jägersro (13/1)

Äntligen dags för en ny härlig V75-omgång. Den avgörs på spetsbanan Jägersro där flera favoriter i omgången är i fara, vilket kan höja utdelningen rejält.

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Finns dessutom en rad kapabla bortglömda som är högintressant och som kommer förgylla min kupong.

Förra året bokslut (från april) hamnade på över 1.3 miljoner i inspelade slantar till andelsköparna och satsar nu vidare emot nya slantar.

Känslan är riktigt God och Ni är välkomna att köpa in Er! Jag konstruerar fyra system till lördagens tävlingar: 

1.”Streckat och Klart” Är mitt billigaste andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar blir det ändå riktigt slagkraftigt. Har på de sista månaderna varit riktigt nära över miljonen. Bolag var otroligt när 12 miljoner i våras, men det gav ändå en kvartsmiljon tillbaka.

 

2. ”Streckat Solklart”: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system tror jag mycket på inför framtiden och har gång på gång nosat på de riktigt stora slantarna och var för någon månad sedan riktigt nära 100.000:-. Har triumferade fyra gånger på V86 samt en gång på V75 bara under 1.5 månads tid. I en omgång där många storfavoriter är i fara (som med andra ord garderas) kan detta systemet generera fina slantar om/när favoriterna sviker. Kommer fyllas på med hästar om systemet blir slutsålt.

 

3. ”Streckat Såklart”: Det systemet som har flest kontinuerliga och som under de senaste månaderna varit ytterst nära över miljonen – fast dessa omgångar har genererat vinster på dryga 100.000:-. Detta system är också ute efter riktigt stora pengar och satsar på spelvärda spikar där jag garderar de största favoriterna. Har haft full pott på V86 vid ett par tillfällen bara under 1.5 månads tid. Systemet spelade in över 92.000:- i våras, vilket gav 10.000:-/andel. Häng med på en andel i systemet som garderar storfavoriterna.

 

4. ”Podcast – Johan-Björn”: Är Björn Carlströms och mitt system som vi snackade fram i veckans avsnitt av ”Stall V75 – En Trav Podcast”. I veckans avsnitt gästades vi av Andreas Örtengren som hittade 7:an förra veckan. För ett par veckor sedan var vi nära över 50.000:- och för någon månad sedan var vi riktigt nära över 200.000:-.

Ni lyssnar på veckans avsnitt här nedan: https://minandel.se/stall-v75-en-podcast-om-trav-131-jagersro/