Gratis Travtips hos Travstugan
Johan Ulvestål

Fyra V75-Andelsbolag med Systemförslag, Jägersro (14/4)

Vi beger oss till de sydligare breddgraderna när spetsbanan Jägersro arrangerar tävlingarna och denna vecka är det 53 miljoner extra slantar i potten. Väderprognosen säger växlande molnighet med hela 10-11 plusgrader med risk för regn och det skall dessutom skall det blåsa  en del – runt 5-6  m/s.  Finns en rad stora favoriter i omgången, fast bakom dessa så finns en rad bortglömda fynd som kan göra att utdelningen springer iväg – så tror och hoppas verkligen på fina slantar.

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Min spelformen är stabil och storsatsar nu för att hitta nya slantar. Under de senaste veckorna så har mina system genererat lite slantar till andelsköparna och vi får hoppas att trenden håller i sig och att storvinsten är runt hörnet. Ett axplock av de senaste vinsterna:

  • 5/4 : V86, Solvalla/Åby: 13.104:-
  • 1/4: V75, Romme: 8.827:-
  • 28/3: V86, Jägersro/Solvalla: 9.237:-
  • 24/3: V75, Mantorp: 8.145:-
  • 17/3: V75, Momarken: 15.066:-
  • 14/3: V86, Solvalla/Åby: 122.006:-

Konstruerar fyra system under lördagen: 

1. ”Streckat och Spikat”, 500:-/andel. Är mitt lite dyrare system som enbart aktiveras vid speciella omgångar (oftast vid jackpotomgångar). Detta system är ute efter jackpotmiljonerna där systemet blir otroligt slagkraftigt och tror på detta systemet extra mycket under morgondagen så rekommenderar det lite extra.

2. ”Streckat Såklart”, 350:-/andel: Försöker ALLTID hitta de riktigt STORA slantarna genom att gardera de flesta storfavoriter – detta system överlever oftast de stora skrällarna. Sitter spikarna så är de stora slantarna inte långt borta. Systemet spelade in närmare 100.000:- på V86 som nio andra andelsköpare fick dela på i en omgång i fjol.

3. ”Streckat Solklart”, 200:-/ andel: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Triumferat på V75 ett par gånger och har innan dess haft full pott på V86 vid fem gånger sedan i november. I en jämn omgång med många favoriter som är i fara kan detta systemet generera fina slantar. Snart smäller det till ordentligt!

4. ”Streckat och Klart”, 165:-/andel: Är mitt billigaste system som ifjol var otroligt nära över 12 miljoner men slutade ändå med en kvarts miljon i vinst. För tre veckor sedan blev det dessutom full pott på V86 vilket gav över 122.000:- och samma vecka blev det även fullpott på V75.

GLÖM INTE: Björn Carlström och mitt Podsystem ”Podcast Johan – Björn” som vi snackade fram i veckans avsnitt av ”Stall V75 – En Podcast om Trav”. Utgångsraden finns redan uppe, men vi kommer att justera den under veckan och banta ner systemet till lagom storlek. Vill Ni lyssna på veckans avsnitt så gör Ni det via länken nedan:

https://minandel.se/stall-v75-en-podcast-om-trav-114-jagersro/

Välkomna att Köpa in Er!