Gratis Travtips hos Travstugan
Johan Ulvestål

Fyra V86-Andelsbolag med Systemförslag, Bergsåker/Solvalla (6/12)

Dags för Full Pott Igen?

Känslan är verkligen bra och analysformen är på topp – blev 6 rätt i lördags medan det blev full pott på söndagens V75 veckan innan. Dessutom triumferande jag förra månaden tre gånger på V86.

Onsdagens V86-omgång avgörs delvis på Bergsåker vilket är en bana jag haft stora framgångar genom åren. Finns flera härliga fynd i omgången och den ser otroligt spelvärd ut där en mängd favoriter är i fara! Mina andelar har spelat in över 1.3 miljoner sedan i våras.

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Jag konstruerar fyra system till dagens tävlingar och här nedan följer info kring dem:

1. Inlämnat och Klart, 165:-/andel. Är mitt billigaste andelssystem, men då systemet består av 25 st andelar blir det ändå riktigt slagkraftigt. Varit riktigt nära över miljonen på de senaste månaderna.. Bolag spelade in en kvartsmiljon på V75 i april.

2. ”Inlämnat Solklart”, 200:-/andel: Här är taktiken är att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system tror jag MYCKET på inför framtiden och har presterat mycket bra sedan starten – fick full pott på V75 förra söndagen och har dessutom haft full pott på V86 vid två tillfällen denna månaden. Har nosat på de riktigt höga slantar under en lång tid – så snart smäller det rejält.

3.”Inlämnat Såklart”, 350:-/andel. Det systemet som har flest kontinuerliga vinster och som under de senaste månaderna varit ytterst nära en bra bit över miljonen. Dessa omgångar har genererat vinster på drygt 100.000:-. Systemet spelade in över 92.000:- i april på V86.

4. ”Inlämnat Glasklart”, 500:-/andel. Hade nypremiär för någon vecka sedan och detta system är ute efter de riktigt stora slantarna – garderar alla storfavoriter samtidigt som jag satsar på spelvärda spikar och garderar storfavoriterna hårt – detta systemet går mot miljonerna.. Måste säljas fem andelar för att jag skall lämna in systemet.