Gratis Travtips hos Travstugan
Otto Tipsar

Ottos analys till V75 Boden 16 juni

Midnattstrav på Boden innebär ovanligt sen start på V75. Omgången är också kryddad med en rejäl jackpot och det gör det extra kul. Det finns några starka favoriter som gör att utdelningen blir ganska blygsam. Häng med!

Gå med i Axevallas tillsammansbolag och var med och vinn på V86 och V75! Klicka här!  

V75-1

Storfavoriten 4 Very Kronos (75%) har överlägsna fartresurser och händer inget oförutsett så är det en sund spik. Han har gjort allt rätt och skulle normalt sett ha mer pengar på sig. Startspåret är perfekt och Erik kan köra på safety. Brasklappen är att han i yngre år kunde stressa upp sig men han verkar ha mognat och som sagt var Erik kan ta det ganska lugnt. Bakom går det åt många hästar vid gardering och det blir spik.

V75-2

15 EVA.I.H (17%) OCH BJÖRN GOOP låter som ett härligt ekipage. Hon har fått några lopp i kroppen och Eva är en kanon. Hon kan absolut runda det här fältet. 10 Hanky Panky Frances (12%) står bra till pengamässigt i loppet och hon är mycket bättre än raden. Tvåhästarslås?!

V75-3

Jag hoppas att 4 Milliondollarrhyme (16%) kan få till det. Senast blev allt fel då han hängde i tredjespår i ett helt varv innan han kom ner i dödens. Han blev av förklarliga skäl trött till slut. han står på kronan perfekt inne i loppet och han ska normalt sett klara den långa distansen. 2 Cargo Door (26%) var fantastiskt bra näst senast och är han i närheten av den formen här så blir han inte lätt att tas med.

V75-4

Här finns det säkert chans att få en skräll. Favoriterna känns sårbara och det finns några trevliga drag. Jag vill varna kraftigt för två hästar som inte är så mycket streckade. 1 Hallsta Vinnex (10%) är mycket bättre än raden och från sitt fina utgångsläge så har han absolut chans att vinna. 10 Brödsjö Odin (5%) gjorde ett fint lopp senast. Denna gång är det EN REJÄL KUSKFÖRATRÄRKNING då Ulf Ohlsson hoppar upp i sulkyn. En helgardering behöver inte vara fel men MINA TVÅ HÄSTAR ÄR ROLIGA.

V75-5

7 Angle Of Attack (24%) är knapp favorit. Han är startsnabb och brukar dra till spets. LÅNG DISTANS tror jag inte är den bästa och därför vågar jag inte tro så mycket på Roberts häst. 9 Olle Rolls (24%) tror jag är gynnad av både startspår och lång distans och han blir min första häst. 1 Linus Boy (17%) är med där framme hela tiden i Silverdivisionen. HAN SITTER DÄR NÄR SOM HELST. 2 Qahar Q.C. (19%) visade för tre starter sedan att han trivs med autostart och lång distans. Förutsättningarna här är perfekta. Det känns som de andra får svårt att räcka till.

V75-6

HÄR TRA JAG EN RÖVARE OCH SPIKAR 2 MAN AT WORK (28%). Detta är en talang som kunde ha mycket mer pengar på sig. Nu har han fått träna hos Timo ett tag och från det här startspåret och Jorma upp så känns detta som en spännande chansspik. Skulle inte min vinnare vara så bra som jag hoppas så är LOPPET VÄLDIGT SVÅRLÖST. Här kan man kanske ha råd att ta alla med tanke på andra spikar.

V75-7

Allt talar för Elitloppstvåan 10 Propulsion (63%). Visst finns det flera fina utmanare men nu är det 500 m längre distans och det tror jag talar ännu mer för favoriten. JAG TROR HAN VINNER!

Kan man hitta två skrällar så blir det ändå bra utdelning när det är jackpot. Vi gör ett försök och hoppas bli rikligt belönande!

Lycka till!

Per Ottosson