Gratis Travtips hos Travstugan
Otto Tipsar

Ottos analys till V75

Detta veckoslut ansvarar jag för Törebodafestivalen vilket gör att travet kommer lite i andra hand. Därför blir det ingen hel analys utan jag presenterar tre mycket starka vinnare. Jag hoppas att de ska ge er sju rätt på Halmstad på lördag.

Gå med i Axevallas tillsammansbolag och var med och vinn på V86 och V75! Klicka här!

V75-1

Som ni märker så tycker jag att Calle Jepson är en duktig kusk. Jag tror han har toppchans här i första avdelningen med 3 Vischio Holz (20%). Calle har också berättat att Magnus Dahlén som tränar hästen hyllar den här fyraåriga hingsten. Jag spikar!

 

V75-3

3 Day Or Night In (73%) var tillbaka i sitt rätta jag senast och från detta fina utgångsläge ska det vara en riktigt sund spik.

 

V75-7

4 Handsome Brad (33%) kommer att springa oerhört fort på kort distans och han känns väldigt svårstoppad. Visst har man respekt för 3 Globalsatisfaction (24%) men jag spikar Ulf Stenströmers häst i sista avdelningen.

 

Nu önskar jag er en riktigt härlig Halmstadhelg och kanske träffar jag några av er i Töreboda också.

 

Lycka till!

 

Per Ottosson