Gratis Travtips hos Travstugan
Johan Ulvestål

Tre V86-Andelsbolag med Systemförslag, Åby/Örebro (23/5)

ÄNTLIGEN ÄR VECKORNAS VECKA HÄR:

Vi börjar med onsdagsgodis med V86 som dessutom avgörs på min hemmabana Åby och Örebrotravet – så med andra ord så får huvudstadsbanan vila och satsa mot helgens trav i världsklass (elitloppshelgen). När tävlingarna avgörs på hemmabanan då studerar jag omgången ännu mer noga och dessutom får jag ta del av några högintressanta stalltips.

Gillar spelformen V86 riktigt mycket och har en skön känsla att det kan bli riktigt fina pengar. Mina system har genererat en hel del slantar på senaste tiden och brukar gå riktigt bra på hemmabanan.

Mina andelar har spelat in över 1.7 miljoner sedan ett år tillbaka, varav de sista veckorna genererar över 400.000:-

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Konstruerar tre system till kvällens tävlingar och nedan har Ni info kring den samt preliminära rader.

1. ”Inlämnat Såklart”, 350:-/andel: Skrällsystemet som garderar de största favoriterna, spikar där spelvärdet är högt och satsar mot de STORA slantarna. Detta system överlever oftast de stora skrällarna. Ikväll garderar jag alla storfavoriter kraftigt och blir det en skrällbetonad omgång lär detta system gå bra.

 

2. ”Inlämnat Solklart”, 200:-/andel: Mitt spiklösa system som försöker fälla samtliga favoriter. Detta system hade full pott på V75 för ett par veckor sedan vilket förgyllde plånboken en del. Ikväll garderar jag som vanligt samtliga avdelningar och dessutom garderar jag de största favoriterna ännu hårdare.

 

3. ” Inlämnat och Klart”, 165:-/andel: Systemet som hittills dragit in de största vinsterna och som också triumferande för några veckor sedan på V75. Några veckor tidigare blev det dessutom full pott på V86 vilket genererade en del slantar. Går ikväll kort i tre avdelningar och garderar järnet i övriga..

Välkomna!