Gratis Travtips hos Travstugan
Johan Ulvestål

Tre V86-Andelsbolag med Systemförslag, Bergsåker/Solvalla/ (11/4)

V86 – DAGS FÖR NYA SLANTAR!

Analysen har pågått kontinuerligt under hela veckan och känslan är mer än bra inför kvällens tävlingar. 

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

V86 är en högintressant spelform där utdelningen skjuter i höjden om bara någon av de större favoriterna fälls. För fyra veckor sedan så spelade mina system in över 122.000:- och förra vecka gick jag för 8 rätt där jag satt med sju hästar i avslutningen men tyvärr fanns inte omgångens superskräll med på min kupong – så det hela slutade med en vinst strax över 13.000:- . Min spelformen är stabil och storsatsar nu för att hitta nya slantar. Under de senast tre veckorna så har mina system genererat lite slantar till andelsköparna och vi får hoppas att trenden håller i sig och att storvinsten är runt hörnet.

Min djupgående analysen till onsdagens tävlingar har inletts där jag analyserar varje ekipage senaste insatser och den pågår fram tills tisdag eftermiddag . Sedan tar detaljstudien över där jag granskar varje liten utrustningsdetalj och är helt fokuserad på själva loppscenariot.

Vem sitter i ledningen?
Vem hamnar i dödens?
Vem liftar med i rygg på ledaren?
Vem får den perfekta ryggresan?
Vem besitter bästa spurten?
Vem riskerar fastna i vida spår?

Studerar även utgångsläget (hur har de presterar från det aktuella spåret förut), hur hög är galopphistoriken (vad säger statistiken), utrustning, presterade tider, val av kusk, kuskform samt stallform, men även hur träningsförhållanden sett ut. Andra detaljer som hur långt har hästen rest (är den van vid detta), och hur hästen presterat på banan tidigare är andra viktiga faktorer. Detta vävs samman med de yttre förutsättningar som bankonditionen och vädret som denna årstid kan vara helt avgörande. Vilka ekipage gynnas om det är en tungsprungen bana etc?

 

Jag kommer konstruerar tre system till tävlingar:

1. ”Inlämnat Såklart, 350:-/andel”. Här spikar jag spelvärda travare, garderar de största favoriterna och satsar emot de STORA slantarna – garderar hårt i övriga avdelningar. Systemet består endast av 15 andelar, vilket ger mer avkastning per andel när vinsterna sitter. Detta system har haft full pott tre gånger på en de senaste månaderna.. Systemet drog även in en vinst strax under 100.000:- under fjolåret. OBS: Begränsat antal andelar till försäljning (15 st).

 

2. ”Inlämnat Solklart”, 200:-/andel: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system levererar bra mest hela tiden och tror mycket på detta inför framtiden – rekommenderar det varmt! Har triumferat på V86 fem gånger sedan november och är ett bra system i jämna omgångar då som sagt samtliga avdelningar garderas. Systemet består av 25 andelar.

 

3. ”Inlämnat och Klart”, 165:-/andel: Är mitt billigaste andelssystem, men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. Det var detta systemet som drog in 122.000:- för två veckor sedan och hade full pott på V75 samma vecka. Var dessutom riktigt nära 12 miljoner i fjol, men det hela slutade ändå med en kvarts miljon i vinst.

 

Välkomna att köpa in Er!