Gratis Travtips hos Travstugan
Johan Ulvestål

Tre V86-Andelsbolag med Systemförslag, Bergsåker/Solvalla (7/3)

DAGS FÖR TREDJE RAKA?

Då var det dags för en ny vecka där de väntar en riktigt intressant V86-omgång. Värdar för tävlingar är Bergsåker och i vanlig ordning Solvalla. Det finns en hel del stora favoriter i omgången som de flesta har tveksam form samtidigt som de lottas till kluriga utgångsläge. Så med många favoriter i fara så är denna omgång riktigt spelvärd och tror på STORA slantar.

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Är otrolig laddad och hoppas att formen sitter i sig efter två raka V86-triumfer på tre system.

Välkomna att köpa in Er!

 

Jag kommer konstruerar tre system till onsdagens tävlingar och nedan ser Ni infon kring den och även ett systemförslag:

1. ”Inlämnat Såklart”, 350:-/andel. Här spikar jag 1-3 spelvärda travare, garderar de största favoriterna och satsar emot de stora slantarna – garderar hårt i övriga avdelningar.

 

2. ”Inlämnat Solklart”, 200:-/andel: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system har levererat bra och jag tror mycket på detta inför framtiden och rekommenderar det varmt! Har triumferat på V86 fem gånger sedan november. Hade full pott  förra veckan och för några veckor sedan var jag riktigt nära fina pengar, men det hela slutade med dryga 6.000:- tillbaka. Systemet består numera av 10 andelar.

 

3. ”Inlämnat och Klart”, 165:-/andel: Är mitt billigaste andelssystem, men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. Spikar här 1-2 ekipage och kryddar med något lås – resterande avdelningar garderar jag hårt.

 

Välkomna att köpa in Er och satsar såklart STORT!!