Gratis Travtips hos Travstugan
Johan Ulvestål

Tre V86-Andelsbolag med Systemförslag, Kalmar (6/6)

Sommartravet drar vidare där Kalmartravet arrangerar kvällens tävlingar och den nya starttid 19:20 Är det som gäller.

Analysen till tävlingarna har pågått sedan i söndagskväll och har bubbla i badkaret där fynden duggar tätt. En riktig spelvärd väntar där det luktar fin utdelning.

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

Gillar spelformen V86 riktigt mycket och har en skön känsla att det kan bli riktigt fina pengar. Mina system har genererat en hel del slantar på senaste tiden och hoppas att trenden håller i sig.

Konstruerar tre system till kvällens tävlingar och nedan har Ni info kring den samt preliminära rader.

 

1. ”Inlämnat Såklart”, 350:-/andel: Skrällsystemet som garderar de största favoriterna, spikar där spelvärdet är högt och satsar mot de STORA slantarna. Detta system överlever oftast de stora skrällarna. Ikväll försöker jag fälla samtliga favoriter –  blir det en skrällbetonad omgång lär detta system gå bra.

2. ”Inlämnat Solklart”, 200:-/andel: Mitt spiklösa system som försöker fälla samtliga favoriter. Detta system hade full pott på V75 för ett par veckor sedan vilket förgyllde plånboken en del. Ikväll garderar jag som vanligt samtliga avdelningar.

3. ” Inlämnat och Klart”, 165:-/andel: Systemet som hittills dragit in de största vinsterna och som också triumferande för några veckor sedan på V75. Några veckor tidigare blev det dessutom full pott på V86 vilket genererade en del slantar. Konstrueras med en spik och garderar övriga avdelningar.

Välkomna!