Gratis Travtips hos Travstugan
Johan Ulvestål

Tre V86-Andelsbolag med Systemförslag, Solvalla/Åby (10/1)

Då var det dags för en ny intressant V86-omgång. Dessutom är min hemmabana Åby värd för hälften av tävlingar och då lägger jag alltid ner lite extra tid. Dessutom har jag fått några högintressanta stalltips, så känslan är verkligen på topp.Mina andelar har spelat in över 1.3 miljoner sedan i våras.

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Analysen har kommit en bra bit på väg och under natten kommer den djupgående analysen genomföras. Har haft triumf på V86 vid fyra tillfällen under mindre än två månaders tid så är riktigt laddad – Nu Kör Vi!

 

Jag kommer konstruerar tre system till onsdagens tävlingar:

1. ”Inlämnat Såklart”: Det systemet som har flest kontinuerliga vinster och som under de senaste månaderna varit ytterst nära en bra bit över miljonen. Garderar alltid de största favoriterna. Gav andelsköparna en hel pengar tillbaka i fjol – på V86 blev det bland annat en vinst på strax under 100.000:-.

 

2. Inlämnat Solklart: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system har levererat bra och jag tror mycket på detta inför framtiden och rekommenderar det varmt! Triumferat på V75 vid en rad tillfällen och har på drygt 1,5 månad haft full pott på V86 vid fyra tillfällen. Detta systemet har genererar pengar regelbundet och snart sitter de stora pengarna på kontot!! Säljs det mycket andelar kommer jag fylla på med ytterligare hästar.

 

3. Inlämnat och Klart: Är mitt billigaste andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. Detta bolag var ytterst nära 22 miljoner i våras, men spelade ändå in en kvartsmiljon.