Gratis Travtips hos Travstugan
Otto Tipsar

V75 Åby den 28 april

Nu börjar en härlig tid!!! Olympiatravet är ett startskott för alla årets stora travhändelser. Då är man självklart på plats och försöker ryta in en och annan vinnare. Nu kör vi!

Gå med i Axevallas tillsammasbolag och var med och vinn på V86 och V75! Klicka här!  

V75-1
FAVORITEN ÄR MOTIVERAD! 11 Heartbreaker V.S. (64%) har gjort topplopp en längre tid och det ska vara toppchans. Loppet är skräddarsytt för Björn och det är en SUND SPIK. Första utmanare är stallkompisen 14 Mister J.P. (10%) men han får normalt sett svårt att ta in tillägg på stallkompisen. 6 Leonardi Vici (3%) snackas det om barfota runtom, Jorma up och ledningen. Blir ändå normalt svårt att stå emot favoriten.

 

V75-2
Är du FRÄCK kan du börja med två spikar. Jag tror mycket på 3 Farmer Jack (18%). Han gjorde comeback på Halmstad senast och såg kanonfin ut. Han satt i rygg på ledaren och fick inte riktigt chansen i tid och hade krafter kvar. Detta var en TOPPRESTATION då han inte hade startat sedan i juni förra året. LOPP I KROPPEN, bra läge och startsnabb. Bakom vimlar det av skrällar och det är en eller alla.

 

V75-3
1 Master Crowe (39%) gör alltid fina insatser. Han har blivit mer startsnabb och kanske kan Johnny hitta rygg på ledaren. Läget kan dock ställa till det och han är för mycket streckad. Gardera. 3 Mr Lindy (7%) är en rolig skräll. Han är mycket STARTSNABB och tar nog ledningen. Senast gjorde han ett bra lopp men fick för mycket press i ledningen. Han är en SPRINTER och mycket gynnad av dagens förutsättningar. 5 Cocktail Fortuna (21%) är i fint slag och räknas. 6 Baron Gift (3%) skulle ha toppchans om han gjorde om prestationen då han vann på Gävle i september. Ett lopp i kroppen och var står han? 8 Globalsatisfaction (19%) är grym och trots spår 8 så kan han krossa hela gänget. ) Mellby Collector (3%) är en jätteskräll som kan vinna.

 

V75-4
7 Bandit Brick (38%) blir stor favorit efter sin fina V75-seger på Jägersro senast. Han har vunnit 24 lopp av 26! HUR BRA ÄR HAN? Antagligen för att vinna. MEN jag garderade senast och tänker fortsätta med det. Spår 7 bakom bilen på kort distans kan ju ställa till det. 6 Farouk B.R. (10%) gjorde några riktigt bra lopp vid segrarna i början av året och Björn kommer inte att ge sig gratis denna gång. Farouk är given. 1 Waffle (9%) var med och mötte favoriten senast. Han hade inte någon chans då men han är startsnabb och GYNNAD av dagens distans. 11 Floris Baldwin (3%) spikade jag senast. Han kunde inte stå emot kanonen Who´s Who men gjorde ändå ett bra lopp. 3 Man of Steel (11%) och 4 Eleis (8%) är hästar att räkna med.

 

V75-5
1 Southwind Feji (34%) blir stor favorit. Hon har ju radat upp segrarna och varit HELT FANTASTISK. Dock har hon inte riktigt varit så imponerande i sina TVÅ senaste lopp. Näst senast räddades hon av mållinjen och senast var hon chanslös mot 12 Double Exposure (24%). Denna gång har de lottats till ett perfekt utgångsläge då hon kan öppna snabbt bakom startbilen. Denna gång blir det BARFOTA RUNTOM FÖR FÖRSTA GÅNGEN. Barfotakörningen kan ge henne en extra växel och givetvis kan hon vinna. 8 Unique Juni (5%) har verkligen utvecklats enormt. Hon var sånär att vinna mot favoriten näst senast. Kul skräll. 12 Double Exposure (24%) slog favoriten enkelt senat men då var det helt andra förutsättningar. SPÅR 12 är svårt på Åby. 5 Ultra Bright (18%) vann StoChampionatet förra året som 4-åring och hon är en riktig tuffing. Ta med 3 Nice Eleven L. (4%) och 9 Caddie Lisieux (6%) som båda har kapacitet för att skrälla.

 

V75-6
7 Magic Gwin (33%) visade som 4-åring i fjol att det handlar om en riktigt bra häst. DOCK har han INTE imponerat vid sina två starter i år. TROTS ATT JAG GILLAR HÄSTEN så MÅSTE JAG GARDERA. 9 Rushmore Face (6%) är kapabel och han har mött tuffa hästar. 10 Hickothepooh (11%) är en norsk spännande utmanare till favoriten. Tre hästar = ett lås.

 

V75-7

1 Day Or Night In (31%) är den SUNDA VINNAREN. Han vann spårlottningen och har visat att han har växt in i ELITEN. Spår 1 och JÄNKARVAGN gör att han kan vara en tänkbar spik att luta sig mot. Bakom är loppet väldigt öppet och det kommer att blir riktigt spännande. Jag HOPPAS kunna gardera i sista ändå! För att 6 Cruzado Dela Noche (7%) och 7 Takethem (3%) till exempel är helt bortglömda på spelet men är inte mycket sämre än favoriten.

 

Jag måste nog spika i inledningen för att komma ända hem. Hoppas ni får till det och får uppleva en härlig travhelg!

 

Lycka till!

 

Per Ottosson