Gratis Travtips hos Travstugan
Johan Ulvestål

V75-Andelar, Jägersro (13/1)

Dags för Nya Slantar!

Äntydligen dags för en ny härlig V75-omgång. Den avgörs på spetsbanan Jägersro där flera favoriter i omgången är i fara, vilket kan höja utdelningen rejält.

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Finns dessutom en rad kapabla bortglömda som är högintressant – här nedan nämner jag ett urval:
V75-1: TODDLER (9%)
V75-2: GLOBAL UNLIMITED (8%)
V75-3: OLYMPIC KRONOS (2%)
V75-4: GLOBAL TENDENCY (2%)
V75-5: GOING DIABLO (2%)
V75-6: JAIRO (10%)
V75-7: STARO IVY LEAGUE (6%)

Förra året bokslut (från april) hamnade på över 1.3 miljoner i inspelade slantar till andelsköparna och satsar nu vidare emot nya slantar.

Preliminära rader dyker upp under natten – detta efter att natten djupgående analys är avklarad. Känslan är riktigt bra och Ni är välkomna att köpa in Er!

 

Jag konstruerar fyra system till lördagens tävlingar: 

1. ”Streckat Glasklart”: Här är taktiken klar 2-3 spelvärda spikar där samtliga storfavoriter garderas hårt. Detta system är inget för fegisar då jag är ute efter att fälla favoriterna och går mot miljonerna.

2. ”Streckat Såklart”: Försöker hitta de fina slantarna genom att minst gardera de två största favoriterna hårt. En omgång i fjol resulterade bland annat i en vinst på 100.000:-, vilket gav andelsköparna 10.000:-/andel.

3. ”Streckat Solklart”: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Triumferat på V75 ett par gånger och har haft full pott på V86 fyra gånger – detta bara under ett par månaders tid. Detta system tror jag mycket på inför framtiden – har dessutom nosat på de riktigt stora slantarna gång på gång. I en omgång med många stora favoriter som är i fara kan detta systemet generera fina slantar.

4. ”Streckat och Klart”: Är mitt billigaste system som ifjol var otroligt nära över 12 miljoner men slutade ändå med en kvarts miljon i vinst.