Gratis Travtips hos Travstugan
Johan Ulvestål

V75-Andelar, Jägersro (2/12)

DAGS FÖR FULL POTT IGEN?

I söndags så triumferade ”Streckat Solklart” och mina system på V7 har gått riktigt bra under en längre tid. Min analys har toppform och har hittat flera intressanta bud med skrällchans. Går denna veckan mot de riktigt STORA SLANTARNA i ”Streckat Glasklart” och ”Streckat Såklart”.

Mina andelar har spelat in över 1.3 miljoner sedan i våras.

 

Ni köper mina andelar här:

https://minandel.se/experter/johan/

Har nu aktiverat mina system, så Ni är välkomna att köpa in Er – jag kommer konstruera följande system:

1. Streckat Glasklart: Som hade nystart för någon vecka sedan, här är taktiken klar 2-3 spelvärda spikar och sedan lika många helgarderingar. Detta system är inget för fegisar och går för miljonerna.

2. Streckat Såklart: Går också lite utanför ramen och försöker hitta de fina slantarna genom att gardera de stora favoriterna. Triumferande i våras och gav andelsköparna 10.000:-/andel.

3. Streckat Solklart: Sedan nypremiären har detta system presterat mer än bra. Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Triumferade på V75 i söndags och detta system tror jag mycket på inför framtiden – har gång på gång nosat på de riktigt stora slantarna och var för några veckor sedan riktigt nära 100.000:-. Har dessutom triumferat två gånger i november  på V86. I en omgång med många stora favoriter (som med andra ord garderas) kan detta systemet generera fina slantar.

4. Streckat och Klart: Är mitt billigaste system men samtidigt är detta systemet som dragit in den högsta vinsten – en kvartsmiljon.

5. Podcast Johan -Björn: Info: Är Björn Carlströms och mitt system som vi snackade fram i veckans avsnitt av ”Stall V75 – En Trav Podcast”. Vi har verkligen varit rätt ute sedan starten och för några veckor sedan var vi riktigt nära över 200.000:-. Både Björn och jag besitter toppform, så se till att skaffa Er en andel.

Ni lyssnar på veckans avsnitt här:

https://minandel.se/v75-jagersro-212/