Gratis Travtips hos Travstugan
Johan Ulvestål

V75-Andelar, Östersund (9/6)

Då var det dags att bege sig till de norrländska trakterna när Östersund står som värd för V75 under lördagen. Har analyserat omgången sedan startlistorna publicerades och känslan är minst sagt riktigt bra!

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

SÅ GENOMFÖRS ANALYSEN:

Min djupgående analys avslutas under eftermiddagen och har då bubblat i lopparkivt där jag studerat varje enskilt ekipage. Sedan tar min detaljstudie vid och här fokuserar jag mycket kring löpförloppet:

 • Vem sitter i ledningen?
 • Vem hamnar i dödens?
 • Vem liftar med i rygg på ledaren?
 • Vem får den perfekta ryggresan?
 • Vem besitter bästa spurten?
 • Vem riskerar fastna i vida spår?

Studerar även utgångsläget (hur har de presterar från det aktuella spåret förut), hur hög är galopphistoriken (vad säger statistiken), utrustning, presterade tider, val av kusk, kuskform samt stallform – men även hur träningsförhållanden sett ut. Andra detaljer som hur långt har hästen rest (är den van vid detta), och hur hästen presterat på banan tidigare är andra viktiga faktorer. Detta vävs samman med de yttre förutsättningar som bankonditionen och vädret som denna årstid kan vara helt avgörande. Vilka ekipage gynnas om det är en tungsprungen bana etc?

VINSTER:

Min spelformen är stabil och storsatsar nu för att hitta nya slantar. Under de senaste veckorna så har mina system genererat lite slantar till andelsköparna och vi får hoppas att trenden håller i sig och att  storvinsten är runt hörnet. Ett axplock av de senaste vinsterna:

 • 5/5: V75, Örebro: 221.267:-
 • 18/4: V86, Solvall/Åby: 33.618:-
 • 4/4 : V86, Solvalla/Åby: 13.104:-
 • 1/4: V75, Romme: 8.827:-
 • 28/3: V86, Jägersro/Solvalla: 9.237:-
 • 24/3: V75, Mantorp: 8.145:-
 • 17/3: V75, Momarken: 15.066:-
 • 14/3: V86, Solvalla/Åby: 122.006:-
KONSTRUERAR FYRA SYSTEM TILL LÖRDAGENS TÄVLINGAR: 

Ni köper mina andelar här:https://minandel.se/experter/johan/

1. ”Streckat och Spikat”, 500:-/andel:Detta är mitt dyraste system men är samtidigt mitt absolut slagkraftigaste. Är ett system som blir en bra blandning med spelvärda drag och skrällar för att hitta de stora utdelningarna.

2. ”Streckat Såklart”, 350:-/andel: Försöker ALLTID hitta de riktigt STORA slantarna genom att gardera de flesta storfavoriter – detta system överlever oftast de stora skrällarna. Spikar spelvärda travare och när singelstrecken levererar så är de stora slantarna inte långt borta. Systemet spelade in närmare 100.000:- på V86 som nio andra andelsköpare fick dela på i en omgång i fjol

3.”Streckat Solklart”, 200:-/ andel: Mitt spiklösa system där taktiken är att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Systemet hade full pott för några veckor sedan,  vilket genererade över 83.000:-. Hade dessutom full pott på V86 några veckor tidigare vilket genererade strax över 31.000:-. Har triumferat på V75 vid en rad tillfällen och har haft full pott på V86 vid sex tillfällen sedan i november. Systemet försöker med andra ord fälla samtliga favoriter och är ett bra system i jämna omgångar där många favoriter är i fara – då kan detta systemet generera fina slantar. Snart smäller det till ordentligt!

4.”Streckat och Klart”, 165:-/andel: Är mitt billigaste system som hittills genererat de högsta vinsterna. Detta system hade också full pott för några veckor sedan,  vilket resulterade i en vinst på över 137.000:-. Dessutom blev det full pott på V86 för någon månad sedan, vilket gav över 122.000:-. Var otroligt nära över 12 miljoner i fjol men det slutade ändå med en kvarts miljon i vinst.

Välkomna att Köpa in Er!!!