Gratis Travtips hos Travstugan
Otto Tipsar

V75-finalerna på Färjestad 30 juli

V75-avgörs på Färjestad. Det ser dock favoritbetonat ut och utdelningen kan bli begränsad. Jag har svårt att se några favoriter förlora men här nedan har ni en fullständig analys.

Gå med i Axevallas tillsammansbolag och var med och vinn på V86 och V75! Klicka här!  

V75-1

JAG TROR MYCKET PÅ FAVORITEN 3 Erik sting (31%). Han har gjort fantastiska insatser och Jepson är lyrisk när han pratar om Erik Sting. Från ett perfekt utgångsläge tror jag bara att han vinner.

 

V75-2

E3-finalen för ston kan innebära skräll då det handlar om ganska orutinerade treåriga ston. 3 Aleppo Pine (28%) har imponerat och man håller henne väldigt högt i stallet. Motiverad favorit. Stallkamraten 1 Flash Am (22%) ser också väldigt lovande ut och Roger Walmann har två bra chanser att ta hem E3-finalen för ston. 9 Racing Brodda (10%) gick väldigt bra i sitt försök efter en kort startgalopp. Hon har ett bra smygläge och har visat att hon räcker till fint i kullen. De här tre utmärker sig och 4 Twyla Face (16%) är inte långt efter. IBLAND KAN UNGA HÄSTAR HELT PLÖTSLIGT HITTA NYA VÄXLAR OCH MED NÅGON UTRUSTNINGSDETALJ KAN DE BLI 30 M BÄTTRE. Håll utkik efter barfotakörning och stängda huvudlag.

 

V75-3

Allt talar för favoriten 2 Cyber Lane (77%). Han hamnade illa till senast men gick bra i skymundan. Nu har han ett perfekt startspår och han är startsnabb. Allt talar för ledning start till mål. 6 Heavy Sound (11%) är JÄTTEBRA men hur ska han lyckas slå favoriten i ledningen?

 

V75-4

MAGNUS JAKOBSSON HAR EN UNDANTAGSHÄST. 6 Global Unprotected (64%) verkar vara något alldeles extra. Jag tror han vinner det här loppet oavsett position.

 

V75-5

Minnestads El Paso (19%) har ju utvecklats otroligt mycket sista tiden. Insatsen senast var grym och jag tror att det är toppchans. Visst har jag respekt för 7 Mr Golden Quick (16%) men han har ett jobbigare startspår. Favoriten 1 Ukebell Jet (23%) kan få det jobbigt från sitt innerspår och därför går jag emot.

 

V75-6

ETT TVÅHÄSTARSLÅS! 11 Mack Dragan (22%) gjorde en topprestation senast på Vaggeryd. Barfotabalansen slog väldigt väl ut och det blir så även imorgon. Spännande! 10 Ragazzo Da Sopra (14%) har gjort topplopp hela tiden och nu blir det barfota runtom igen. Jag har svårt att se någon annan vinna.

 

V75-7

E3 finalen för hingstar och valacker känns väldigt häftig. Mycket talar för att någon av försöksvinnarna blir segrare. Rankingen är 3 Attraversiamo (26%) som hittills har visat mest av finalisterna. Stallkamraten 2 Global Welcome (28%) som vann sitt försök väldigt enkelt. 1 Hitman River (19%) som är under kraftig utveckling och som kanske ska gå barfotaruntom för första gången. 4 Global Withdrawl (16%) som är Svante Båths tredje finalist med vinstchans. Troligen finns vinnaren bland dessa fyra.

 

Denna omgång känns enkel på förhand och min analys känns lite tråkig. Vi får helt enkelt se vad som händer imorgon på Färjestad.

 

Lycka till!

 

Per Ottosson