Gratis Travtips hos Travstugan
Otto Tipsar

V75 Romme 1 april

LÄCKER JACKPOT PÅ SÖNDAG! Onsdagkväll då detta tips görs så är det drygt 32 miljoner i potten! Det kommer att bli en hejdundrande omsättning och givetvis vill man vara med. Här är mina onsdagsidéer.
MISSA INTE BARFOTAINFORMATIONEN VILKET KOMMER PÅVERKA DEN HÄR TRAVDAGEN GANSKA MYCKET.

V75-1

6 Månprinsen A.M. (73%) är ju bästa hästen! Senast gjorde han årsdebut och vann knappt men säkert. Han lär vara förbättrad med loppet i kroppen och givetvis är han motiverad favorit. MEN 9 Smedheim Solan (6%) gjorde ju också ett TOPPLOPP senast och fick bara stryk med huvud mot favoriten. Ulf Ohlsson har säkert en plan på hur han ska ge favoriten en match. Det kan ju också vara så att Smedheim Solan är hästen som går framåt mest med loppet i kroppen. JAG MÅSTE GARDERA! 10 Art Karvad (3%) gjorde ett riktigt fint lopp som trea bakom favoriterna senast och pass upp! 4 Eldvin (7%) SLOG FAKTISKT självaste Lannem Silje senast.

 

V75-2

Lägsta klassen ser öppen ut. FÖR ATT LYCKAS DENNA VECKA GÖR JAG EN CHANSNING. Jag spikar 6 Vikens Easy (12%). Han har strulat till det för sig i sina två senaste starter. Nu är det chefen själv (Robert Bergh) upp i sulkyn och jag tror han styr mot spets och då kan detta vara en chansspik. Bakom känns det öppet och jag har ingen klar andra häst.

 

V75-3

5 Zenit Brick (37%) är favorit. Björn Goop är grym för tillfället och han har kört Zenit Brick otroligt bra. Han är klar första häst. 1 On Track Piraten (25%) slog favoriten senast efter att ha följt ryggen på Zenit Brick och sedan avgjort sista biten. Piraten är bra nu och kanske kan Strömberg hålla upp spets. Där trivs han bra och det är svårt att slå isär de här två. Kanske behöver man även strecka 3 Digital Ink (14%) som verkar hitta tillbaka till riktigt bra form. JEPSON VANN GULD SENAST och kanske kan han skrälla med 6 Beau Mec (5%) som är en gamling med toppform. GIVETVIS MÅSTE VI OCKSÅ NÄMNA 9 Cruzado dela Noche (15%) som gör årsdebut och är härdad i riktigt tuffa gäng (lite svårbedömd).

 

V75-4

11 Well Done La Marc (43%) har en fin uppgift här och står perfekt inne i loppet. Innerspår på tillägg kan vara en fälla men Björn brukar fixa sådana lägen och det KAN VARA EN SUND SPIK. Samtidigt så kan det hända saker i de här storloppen och jag har inte riktigt bestämt mig hur jag gör på söndag. Barfotabalanserna kommer att påverka mitt val här. 8 Ile Saint Louis (16%) gjorde det bra senast och är klar andrahandsfavorit. Säkert barfota igen och första utmanare. 6 Calissa Rich (10%) är lovande och också tänkbar om det händer något med favoriten. 2 Shakira Gel (3%) och 3 Melizza Girl (2%) är båda KUSKFÖRSTÄRKTA.

 

V75-5

Går det att köra barfota på Romme så tror jag mycket på 3 Furiours Francis (12%). Han är som NATT och DAG med skor eller barfotakörning. Han blir min vinnare i loppet. 6 Michelangelo Ås (12%) är SPÄNNANDE. Han kommer från Paris och gjort en hel del fina lopp och han är sprintergynnad och väldigt startsnabb. SE UPP! Favoriten 5 Globalsatisfaction (43) tror jag är missgynnad av kort distans och ligger lågt den här gången.

 

V75-6

Jag låser på två hästar. Favoriten 10 Sir Q.C. (34%) har imponerat och han har stryka för att avgöra det här loppet trots bakspår. Första utmanare är 6 Aramis Amok (17%) som imponerade i årsdebuten på Jägersro vid seger. Jag låser helt enkelt med två hästar.

 

V75-7

2 Knifetown Winner (23%) är bra. Han hade också tur i spårlottningen och visst är han en tänkbar vinnare. MIN FÖRSTA HÄST ÄR 9 Handsome Brad (17%). Han var kanske lite sämre än väntat senast. Han gick dock inte optimalt balanserad då och på söndag ryktas det om BARFOTA RUNTOM, JÄNKARVAGN OCH NÅGON FORM AV STÄNGT HUVUDLAG. Detta gör honom till en vinnare!? Miljonhästar i sista avdelningen är: 3 Jaques Noir (10%), 10 Rafiki Fri (6%), 11 Aileron (7%) och kanske superskrällen 5 Overtimeosåfin (2%).

 

Omgången känns SPÄNNANDE! Jag kommer att spela en hel del på chans. Tycker ändå att mina idéer är väldigt tänkbara och det kan bli bra betalt. Häng gärna med på AXEVALLA TRAVBANAS V75 TILLSAMMANS. Referenten (Lars Ågren) är stekhet men jag ska ge honom en match på söndag.

 

Lycka till!

 

Per Ottosson