Gratis Travtips hos Travstugan
Johan Ulvestål

V86-Andelar, Bergsåker/Solvalla (6/12)

Dags för Full Pott Igen?

Känslan är verkligen bra och analysformen är på topp – blev 6 rätt i lördags medan det blev full  pott på söndagens V75 veckan innan. Dessutom triumferande jag förra månaden tre gånger på V86.

Onsdagens V86-omgång avgörs delvis på Bergsåker vilket är en bana jag haft stora framgångar genom åren. Finns flera härliga fynd i omgången och den ser otroligt spelvärd ut där en mängd favoriter är i fara! Mina andelar har spelat in över 1.3 miljoner sedan i våras.

 

Ni köper mina andelar här:

https://minandel.se/experter/johan/  

 

Jag kommer konstruera fyra system till onsdagens tävlingar:

1. ”Inlämnat Glasklart”, 500:-/andel. Detta är mitt slagkraftigaste system och vid triumf är vi 15 st som delar på vinsterna. Taktiken är klar – att satsa på ett spelvärt system där omgången största favoriter gardera hårt. Här är målet att hitta de riktigt STORA slantarna och går emot miljonerna.

2. Inlämnat Såklart”, 350:-/andel. Det systemet som har flest kontinuerliga vinster och som under den senaste månaderna varit ytterst nära miljonen. Dessa omgångar har genererat vinster på dryga 100.000:-.

3. ”Inlämnat Solklart”: Har sedan nypremiären presterat mer än bra. Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system har levererat bra och jag tror mycket på detta inför framtiden och rekommenderar det varmt! Triumferade på V75 förra söndagen och har innan dess haft full pott på V86 vid två tillfällen denna månaden . Har genererar pengar regelbundet och snart sitter de stora pengarna på kontot!!

4. ”Inlämnat och Klart”: Är mitt ”billigaste” andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. De sista månaden har jag varit nära över miljonen. Detta bolag spelade in en kvartsmiljon på V75 i våras.