Gratis Travtips hos Travstugan
Johan Ulvestål

V86-Andelar, Solvalla/Åby (14/3)

MOT NYA V86-SLANTAR:
På onsdag är det dags för högintressanta V86 som bjuder på intressanta avdelningar. Värdar för tävlingar är min hemmabana Åby och i vanlig ordning Solvalla där analysen redan hittat flera intressanta drag som kan förgylla utdelningen. Dessutom är det jackpot på hela 21 miljoner, så det är minst sagt spelvärt. En analys till tävlingarna kommer under tisdagen.

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Min djupgående analys har pågått sedan i söndags där jag studerar varje enskilt ekipage i lopparkivet. Denna studie pågår fram tills imorgon då detaljanalysen tar vid. Så på onsdag morgon kommer jag publicera mina preliminära rader.

 

Hoppas innerligt att formen sitter i sig efter att ha haft full pott på tre system under en treveckorsperiod. Jag konstruerar fyra system till ondag: 

1. Inlämnat Såklart, 350:-/andel. Här spikar jag 1-3 spelvärda travare, garderar de största favoriterna och satsar emot de stora slantarna – garderar hårt i övriga avdelningar. Systemet består endast av tio andelar, vilket ger mer avkastning per andel när vinsterna sitter. Detta system har haft full pott två gånger på tre veckor och gett andelsköparna 3.500:- tillbaka. Systemet drog även in en vinst strax under 100.000:- under fjolåret.

2. Inlämnat Solklart: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system har levererat bra och jag tror mycket på detta inför framtiden och rekommenderar det varmt! Har triumferat på V86 fem gånger sedan november. Systemet består numera av 10 andelar.

3. Inlämnat och Klart: Är mitt billigaste andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. Spikar här 1-2 ekipage och kryddar med något lås – resterande avdelningar garderar jag hårt. Systemet var riktigt nära 12 miljoner i våras, men det hela slutade med en kvarts miljon i vinst.

4. ”Inlämnat Klart”, 500:-/andel. Öppnar även upp jackpotsystem som konstrueras med 1-2 spikar där jag försöker hitta de riktigt STORA slantarna. Systemet är lite dyrare och blir extra kraftigt.

 

Välkomna att köpa in Er!
NU KÖR VI!