Andelsspel V75 på Travstugan

Travstugan växer så det knakar. Hemsidan lockar fler besökare än nånsin och vår Facebook-sida gick över 25 000 följare häromveckan. Lägg till att vi snart är över 7 000 medlemmar i vårt ombudslag på ATG Tillsammans så förstår du varför vi är både stolta och tacksamma. Om du inte redan är medlem tycker vi att du ska kliva in i värmen och bli en del av Travstugans härliga gemenskap.

En anledning till varför Travstugan växer så det knakar är att fler har fått upp ögonen för andelsspel – framför allt andelsspel till V75. Förutom att det är kul att spela tillsammans med andra ökar dessutom vinstchansen om man köper en andel i ett större system. I Travstugans ombudslag på ATG Tillsammans är det en härlig atmosfär innan, under och efter varje V75- och V86-omgång.

Travstugan samarbetar med Direkten Ryd. Det är ett ATG-ombud i Linköping. På ATG Tillsammans hittar du därför vårt ombudslag under namnet Direkten Ryds Spel o Tobak. I vårt lag hittar du nio olika spelläggare – många av dom skriver även tips och förslag för V75 på hemsidan – och en andel kostar från 30 till 700 kronor beroende på vilket system du vill köpa en andel i.

Inför varje omgång lägger våra spelläggare många timmar i lopparkivet för att hitta både spikar och drag. Förutom att använda alla spännande fynd på V75 och V86 brukar våra spelläggare även lira plats och vinnare. Eftersom ATG har flytande odds brukar vi lägga spelen på spelbolag med fasta odds. Då vet man vad man får. På hemsidan hittar du information om spelbolag med trav.