Inför V75 i Kalmar 27 januari 2018

Lördag eftermiddag körs V75 i Kalmar. Omgången är kryddad med en härlig jackpot. Man kan anta att omsättningen kommer bli hög – förutom jackpot är det lönehelg för många. Vilka spikar och drag har du?

Tyvärr är känslan att det kommer bli låg utdelning då Västerboonthenews verkar omöjlig att slå för dagen. Han är spelad till över 85 % och förmodligen kommer procenten stanna däromkring. Bara att spika väl?

Kom ihåg att det inte bara är V75 på lördag – det är ju V75 i Bollnäs på söndag också. Sen råkar det vara ett par fina lopp på Vincennes också. Bland annat Prix d’Amérique där Propulsion och Readly Express ska göra sitt bästa för att utmana Bold Eagle. Faktum är att både Propulsion och Readly Express är mer betrodda än Bold Eagle som är slutat tvåa i sina fyra senaste lopp.

Det kommer bli en härlig trav-helg med dubbla V75-omgångar och framför allt Prix d’Amérique. Travstugan.se kommer fyllas till bredden med gratis travtips inför både lördag och söndag. Logga gärna in på ATG Tillsammans och gå med i vårt lag – där går diskussionerna heta om spikar och drag. Där kan du även köpa en eller fler andelar till V75 på lördag och söndag. Haka på oss!

Klicka här för att gå med i Travstugans ombudslag!