Ottos analys till V75 på Jägersro

Just nu på väg ner mot Malmö och Jägersro (torsdag kväll). Det känns som en sommaravslutning när man är på väg till Jägersros Derbyhelg. Det är alltid kul att vara på plats och på lördag ska vi ta dem!

Gå med i Axevallas tillsammansbolag och var med och vinn på V86 och V75! Klicka här!

V75-1

 

Klar förstahäst är 8 Julia Pellini (22%). Hon har varit ute i tuffare gäng än det här och radat upp fina insatser. Perfekt inne på pengar och ett fint startspår. Hon behöver dock ryggar och lite serverat men det skulle kunna vara en chansspik i första. 10 Rose Mary (10%) är en mycket lovande fyraåring. Hon blev för het i ledningen senast då hon provade att kvala in till stoderbyt. På start är det kanske 4 Callmeawinner (11%) som är spännande. Senast avslutade hon fint från fjärde invändigt i ganska tufft gäng.

 

 

V75-2

 

1 Rajah Silvio (35%) har gått väldigt bra på slutet. Björn Goop är i TOPPFORM och från ett sådant här läge blir han givetvis att räkna med. Tycker ändå inte hästen är tillräckligt bra för att gå på. 10 Kimbee Crown (20%) blir min förstahäst. Han vann LEKANDE LÄTT från dödens senast och verkar vara riktigt vass för dagen. 9 Starforlife Palema (7%) har hittat nya växlar med barfotakörning. Kul skräll. 7 Spartak Face (6%) har farten men är lite strulig och bara en outsider.

 

 

V75-3

 

Mycket talar för favoriten 8 Cypern Lane (55%). Han var heroisk i Jubileumspokalen som trea men kanske körde Johan väl optimistiskt. Motståndet är ganska ljummet och han kan nog avgöra det här när det passar. Enda motståndet är 3 Dante Boko (19%) om han har vaknat på rätt sida.

 

 

V75-4

 

Det ska bli väldigt kul att se 4 Vinci Power (17%) i regi. Detta rör sig om en riktigt fin talang som nu gör debut i Peter Untersteiners regi. KLAR FÖRSTAHÄST på vad han har visat tidigare. Favoriten 3 Burning Man (35%) har spår innanför min idé och visst kan han vinna men bara ett streck om du garderar mina två vinnare. Jag tror också en hel del på 12 Aperfectdream (19%). Han var toppfin senast och från ett springspår kan Robert hitta ett bra läge direkt.

 

 

V75-5

 

3 Can Lane (22%) verkar ha hittat stilen på allvar. Det ryktas att Johan är väldigt nöjd med sin adept och han såg väldigt bra ut senast vid lätt seger. Han är EN AV FLERA tänkbara spikar i omgången. Bakom är det inte omöjligt att det kan bli en skräll om inte min idé vinner och man kan heltäcka loppet om man vill chansa på att det blir en skräll.

 

 

V75-6

 

MIN IDÉ ÄR HELT BORTGLÖMD och är 3 Monfalcone (7%). Han gick dubbelt så fort som sina konkurrenter senast på Åby som trea. Han var sist in på upploppet och vred ner på andra open stretch och såg HELLÄCKER UT. Given på ALLA KUPONGER. 1 Velvet Gio (28%) har gått bra en längre tid och senast var han riktigt vass. Innerspår och Jepson är givetvis en spännande kombination. Favoriten 7 Toddler (34%) ÄR JAG TVEKSAM TILL. För mig är han en UTPRÄGLAD SPRINTER och jag tror han får det jobbigt. För er som letar JÄTTESKRÄLLAR så se upp med 12 Falk On Hill (3%). Han gjorde ett topplopp senast på Lindesberg och med det loppet i kroppen har han toppform.

 

 

V75-7

 

HÄR FINNS ÄNNU EN TÄNKBAR SPIK. 5 Mac Dragan (37%) med optimal balans. BARFOTA RUNTOM OCH JÄNKARVAGN. Han är väldigt startsnabb och jag tror inte att någon vill ta emot Mac Dragan från start. Då ska det vara TOPPCHANS. Sund spik. Om ni ska GARDERA så är det i första hand hästarna som har bästa spåren som ni ska tänka på. 1 Stepping Spaceboy (10%) och 2 Trinity Lux (3%) är båda startsnabba och troligtvis kommer att bakom favoriten på innerspår.

 

 

Kanske träffas vi i helgen eller också kämpar vi framför dator och tv. Hurusom helst önskar jag er en trevlig spelhelg.

 

Lycka till!

 

 

Per Ottosson