Ottos analys till V75 på Solänget

Vi har en ”liten” jackpot i morgon igen. Det ser ut att finns flera bra favoriter och utdelningen kan bli begränsad.

Gå med i Axevallas tillsammansbolag och var med och vinn på V86 och V75! Klicka här!  

V75-1

Jag tycker den knappa favoriten 9 Quality Tilly (25%) är motiverad favorit. Han tål den långa distansen och läge och kusk är bra. 10 Esprit Sisu (20%) gjorde ett riktigt bra lopp som trea i Derbykval senast. 4 Donners Am (16%) har jag väntat på att han ska blomma ut. På gång och gillar den långa distansen. Även 12 Global Undecided (15%) är under kraftig utveckling. Fyra hästar är ett starkt lås.

 

V75-2

1 Fame Boko (32%) har varit ute mot stenhårda motståndare och här han en väldigt lämplig uppgift. Klar första häst! 7 Roheryn (19%) är fartfylld men bäst på kort distans. KAN LURA FAVORITEN PÅ SPETS. Luringen är 9 Under the Counter (9%).

 

V75-3

Normalt så vinner favoriten 1 Emile Zola Sisu (58%). Han verkar vara något alldeles speciellt. Han har öppnat bra bakom bilen från spår 1 tidigare och det är en tänkbar spik. Jag vill bara NÄMNA 8 Einstein Sisu (3%) som gjorde ett kanonlopp näst senast på Solvalla. Senast fick han gå i dödens i sitt derbykval och det är bara att glömma. Given om du inte spikar.

 

V75-4

1 Lukas Rauen (13%) blir mitt drag. Han gick utanför favoriten 2 Finseth Yr (27%) senast. Nu hoppas jag och tror att Kaj kan sätta min vinnare i spets och då blir han svår att nå.

 

V75-5

Ett mycket spännande spellopp. 3 Disco Valante (55%) var tillbaka i fint lag senast vid seger. Fint läge men GIVEN ATT GARDERA. Han är för strulig för att spika. 5 Erik Sting (15%) har gjort jämna och fina prestationer på slutet och är tidig. Jag garderar med några ytterligare som är utdelningshöjare. 2 Tobacco (10%) håller toppform, 4 Cab Hornline (9%) kanon i grunden, 10 Magnifik Brodde (3%) och 11 Vic de Luxe (0%) är två riktiga norrlandsskrällar.

 

V75-6

Jag tror att 5 Makethemark (41%) är klar! Jag vill gärna ha barfota runtom för då tror jag han vinner oavsett.

 

V75-7

3 Sign Me Up Too (40%) har ju verkligen imponerat på V75. Han är startsnabb och mycket talar för att han tar ledningen här. Då blir han svårslagen. BRASKLAPPEN ÄR att han har fått mycket pengar på sig. Jag har en KÄNSLA att det kan hända något här och kommer att heltäcka detta loppet på någon kupong. Jag vill varna kraftigt för 9 Wasa Warrior (12%) som verkligen har hittat stilen på slutet och som står fint inne i loppet.

 

Med några skrällar kan det bli fina pengar. Vi gör som vanligt ett nytt försök och det är härligt med helg igen.

Lycka till!

 

Per Ottosson