V75 Bjerke 18 november 2017

Dagen till ära körs V75 på Bjerke. Det betyder per automatik att många norska ekipage kommer till start. Och det är inte det enklaste att ställa norska hästar mot svenska – spelprocenten brukar också skilja sig mellan Norge och Sverige vid såna här omgångar. Spelare är patrioter som har övertro på sina hästar. Hur som helst – V75-tipsen ligger uppe på Travstugan och fler är på väg!

Det är många som tror på 5 Lionel N.O. (V75-3) och nog har han bra chans om han kommer till ledningen. Inte för att han behöver spets för att vinna, men ändå. Andra spikförslag är 5 Perfect King (V75-1), 1 Aileron (V75-2), 1 Nobel Amok (V75-5), 2 Ferrari B.R. (V75-6) och 3 Love Matters (V75-6). Det är ett gäng sunda spikar med goda segerchanser. In och kika i vårt lag!

Två saker man behöver tänka på när V75 körs på Bjerke – eller i Norge över huvud taget – är att man inte får använda körspö och att man har ett annat voltstartssystem i Norge. Att körspö är förbjudet är till fördel för några hästar och till nackdel för andra. Och vad gäller volten gynnar det norska kuskar som har vanan inne – men det brukar inte innebära problem för svenska kuskar

Kom ihåg att du alltid hittar gratis travtips på travstugan.se.

Vill du spela med oss i Travstugan? Gå med i vårt ombudslag!