V75 Gävle 16 december 2017

Du har väl inte missat att det är jackpot på V75 i Gävle?

Tipsen börjar sakta men säkert trilla in på travstugan.se och alla rader ser spännande ut. Några spikar du kan läsa om är 8 Zenit Brick (V75-3), 9 Digital Ink (V75-3), 3 Storsjarmören (V75-4), 8 Månprinsen A.M. (V75-4), 6 Dust Collector (V75-5), 1 Virunga (V75-6) och 8 Araw Hoss (V75-7). In och kika på hemsidan för att se om du hittar ett V75-system som du tror stenhårt på!

Om du hittar ett system du gillar kan du köpa in dig i det på ATG Tillsammans. Där hittar du dessutom några system som inte går att se på travstugan.se. I vårt ombudslag hittar du som vanligt andelar för 30 upp till 500 kronor. Vi vill att alla ska vara med och har därför medvetet valt att erbjuda andelar för alla plånböcker. Och det är inte alltid det dyraste systemet som lyckas bäst.

Nu var det ett tag sedan vi fick in en storvinst men eftersom blixten sällan slår ner på samma ställe kanske det snart är vår tur igen. Vi kan inte lova något men vi kan i alla fall försäkra dig om att vi gör vårt bästa för att leverera. Om du inte tror på våra spelläggare hittar du även en sammanställning över tips från fem experter från våra konkurrenter. Tror du att dom lyckas bättre än vi?

Du hittar alltid gratis travtips på travstugan.se!
Vill du inte läsa tips men spela tillsammans med oss? Gå med i vårt ombudslag!