V75 Jägersro 2 december 2017

Äntligen lördag igen! Framför oss har vi en underhållande V75-omgång på hela landets spetsbana – nämligen Jägersro. Bäst av allt är att den är kryddad med 30 miljoner kronor i jackpot. Travstugan är fylld till bredden med tips inför helgens omgång – på hemsidan hittar du förutom V75-tips även DD-tips och ett gäng plats- och vinnarlir. Vi hoppas leverera fina vinster till dig!

På hemsidan hittar du tips från Karl, Martin, Tobias och många andra. Hittills ligger tre V75-tips uppe. Karl spikar 5 Angle Of Attack (V75-3) och 4 Cruzado dela Noche (V75-7) medan Martin och Tobias spikar 7 Platon Face (V75-5) och 9 Sobel Conway (V75-7). Det återstår att se under dagen vilka spikar övriga spelläggare hittat. Tror du mest på Karl eller Martin och Tobias?

Vårt andelsspel rullar på. Det var tyvärr ett tag sen vi fick in en storvinst – men det måste betyda att vi kommer närmare och närmare. På V75 måste man ha stort tålamod. Tids nog kommer miljonvinsten. Du har nio olika spelläggare att välja mellan i vårt lag på Tillsammans och majoriteten av dessa har fler än bara ett system. Det innebär att du kan välja och vraka mellan olika system.

Vill du spela med oss i Travstugan? Gå med i vårt ombudslag på ATG Tillsammans!