V75 Skellefteå

Denna V75-analys är den näst sista i regi Axevalla då jag snart slutar med att göra tips på Axevallas hemsida. Det har varit en härlig tid men allt roligt har ett slut och nu går vi vidare med nya utmaningar. V75 i imorgon avgörs på Skellefteå. Jag har ”två klara” spikar och med hjälp av dem är jag optimist.

Gå med i Axevallas tillsammansbolag och var med och vinn på V86 och V75! Klicka här!  

V75-1

Jag är väldigt osäker när det gäller favoriten 5 Very Kronos (48%). Det är stor galopprisk och Erik lär får ta det väldigt försiktigt från början. Jag går emot. Jag låser loppet på två andra. 1 Linus Boy (18%) har ju haft väldig otur i spårlottningen tidigare men nu har han äntligen fått ett bra utgångsläge. Han är riktigt bra och nu kör Ulf Ohlsson vilket är spännande. 3 Cab Hornline (19%) visade senast att han är riktigt bra då han höll storstilat från dödens.

 

V75-2

Jag gillar 2 Antonio America (21%)! Sandra har fått ett bra utgångsläge och är min första häst. Jag vill dock gardera med några vassa motståndare. 4 Corroded (21%) var ute i ett stentufft stayerlopp senast. Han var riktigt stark som trea! 5 Camilio (12%) är en norsk häst som är riktigt kuskförstärkt. Given vid gardering. Gör 10 Global Undecided (24%) om sin insats från näst senast på Bergsåker så kan han givetvis vinna ett sådant här lopp.

 

V75-3

Här vinner storfavoriten 6 Lome Brage (82%)! Han var riktigt grym senast på medeldistans. Här är han bara bäst.

 

V75-4

Jag är väldigt förtjust i 7 Fame Boko (17%). Jag spikade henne senast men då blev Lennartsson kvar i rygg på ledaren. Per har bara ett mål och det är att ta sig loss från innerspåret. Lyckas han med det så tror jag att det är klart!

 

V75-5

NU BLIR DET BETYDLIGT SVÅRARE. Lägsta klassen kan absolut bjuda på en skräll. 2 New Joker (23%) blir mycket betrodd (kul att se Ove A Lindkvist tillbaka i sulkyn). Han hängde med bra senast på V75 men känns ändå inte som någon klar vinnare. 4 Major Vici (16%) har gjort ok insatser på V75 på slutet och från ett bra läge och Ulf Ohlsson i sulkyn är han en tänkbar vinnare. MEN min rekommendation är att gardera rejält och gärna alla.

 

V75-6

Detta stayerlopp känns lite smålurigt. Favoriten 9 Mr Golden Quick (22%) är ju väldigt vass då han får sitt smyglopp och skulle Claes Sjöström lyckas hitta ryggar till upploppet så får de andra det svårt men han betyder det serverat. 6 Sir Henry P.Hill (18%) är stark och rejäl och skulle Rickard N Skoglund hitta spets så ökar vinstchansen betydligt. 12 Antonio Trot (17%) älskar långlopp men jag tycker inte att han har RÄTTA FORMEN och därför vågar jag inte gå på honom. SE UPP MED 11 Bison Spiro (4%) som bara är streckad på 4%. Han är riktigt vass om han får gå i ryggar till upploppet och är en kul skräll. Glöm inte 3 Alfas Dimitri (1%) som lever på sin styrka.

 

V75-7

3 Doctor Doxey Zenz (42%) har fem raka ettor i programmet. Han utvecklades enormt i somras och skulle han ha samma form nu som han hade i augusti på Åby så hade han varit den givna vinnaren. Nu är formen lite svårbedömd och det gör givetvis att man blir lite tveksam till att gå på favoriten. 1 Wasa Warrior (10%) är bäst på kort distans men från ett perfekt läge räknas han ändå här. 4 Celebrity Lane (11%) har gått bra i Finland och är nu kuskförstärkt av Erik Adielsson! 11 Araw Hoss (7%) blir nu lite bortglömd efter att ha gått helt ok i tuffa gäng under sommaren. Detta är i grunden en riktig tuffing och som 7% är han intressant. 12 Minnestads El Paso (11%) och 9 Milliondollarrhyme (8%) är två bra hästar som också behöver med på en garderad kupong.

 

Det är i Norrland vi ska hämta pengarna.

Lycka till imorgon!

 

Per Ottosson